Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Show incendiar cu trupa Vunk în a doua seară a Festivalului Summer Fest 2015

Show incendiar cu trupa Vunk în a doua seară a Festivalului Summer Fest 2015

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

A doua seară a manifestărilor Summer Fest 2015 s-a încheiat cu un spectacol memorabil făcut de trupa Vunk. Mai bine de o oră formația pop rock le-a oferit botoșănenilor un spectacol incendiar.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a declarat îndrăgostit de Botoșani. „Aveți un oraș superb, noi ne încărcăm cu energie, de fiecare dată când venim aici, pentru că nu aveți blocuri înalte, nu este foarte aglomerat și aveți multă verdeață. Ne pare bine că suntem aici, o să încercăm să facem unul dintre cele mai bun spectacole. Multumim Botoșani!", a spus Cornel Ilie atunci când a urcat pe scenă.

Nu este prima dată când băieții vin la Botoșani, aceștia participând și anul trecut la manifestările culturale organizate de municipalitate. Mii de oameni au  dansat și au cântat  împreună cu artiștii naționali, care au creat o atmosferă electrizantă cu piesele: "Artificii pe tavan"; "Numai la doi";  "Scapă-mă de ea"; "Prima noapte"; iar cunoscuta piesă “Pleacă” a fost lăsată la final de concert și a rupt aplauzele furtunoase ale publicului. Pe ecranul din spatele lor au rulat mereu versurile melodiilor, iar la finalul piesei "Artificii pe tavan", din chitara lui Cornel Ilie au ieșit artificii. După concert, membrii trupei le-au oferit fanilor autografe și au făcut poze.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani