Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mândri că suntem români! Vino vineri 26 iunie, ora 16:00 să sărbatorim împreună ziua Drapelului Național!!!

Mândri că suntem români! Vino vineri 26 iunie, ora 16:00 să sărbatorim împreună ziua Drapelului Național!!!

Dacă ai vreun steag sau eșarfă tricoloră, nu uita să le aduci! Ne adunăm în fața Muzeului Județean de Istorie și ne deplasăm împreună spre Uvertura Mall.

Platforma Acțiunea 2012, filiala Botoșani, organizează astăzi un marș cu ocazia zilei Drapelului Național, începând cu orele 16.00, din fața Muzeului Județean de Istorie, de pe Pietonalul Unirii, cu deplasare spre Uvertura Mall.

Prin această modalitate dorim să le aducem la cunoștiință botoșănenilor că drapelul reprezintă un simbol al țării nostre și această zi trebuie cinstită cu onoare, patriotism, astfel rugăm toți care simt în cuget la fel ca noi să ni se alăture.

Acest eveniment este premergător mai multor evenimente care se vor desfășura în țară, dar și la Chișinău, după ziua Tricolorului, imediat pe 28 iunie vom comemora în marile orașe din țară și din Republica Moldova, raptul teritorial din 1940, când armatele sovietice au ocupat şi anexat Basarabia,  Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, continuând cu 5 iulie, când ne vom aduna la Chișinău, cerând reUnirea Basarabiei cu România.

Transmitem, astfel, un mesaj către Chișinău: toată suflarea românească este alături de frații de peste Prut în cuget și acțiuni . Nu am uitat actul criminal, teribil și nedrept prin care o parte a Țării a fost rupta și lăsată strainilor si suntem pregatiti sa reparam greșelile istoriei, cerând pe 5 iulie, in Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău reUnirea Basarabiei cu România.

Să cinstim cum se cuvine ale noastre sfinte culori și să ne vedem cât mai numeroși la Chișinău pe 5 iulie la Marea Adunare Națională! FĂRĂ PAȘAPORT!

Platforma Unionistă ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani