Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Luna iubirii aduce în Uvertura Mall o nouă ediție a Târgului de Nunți

Luna iubirii aduce în Uvertura Mall o nouă ediție a Târgului de Nunți

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Luna iubirii aduce in Uvertura Mall o noua editie a Targului de Nunti, cel mai important targ de profil din Botosani.

Dupa succesul editiilor precedente si numarul mare de vizitatori, Targul de Nunti Uvertura Mall, ajuns la cea de-a cincea editie, isi va deschide portile vineri, 01 februarie 2019, incepand cu ora 10:00, la etajul al doilea al Centrului Comercial. Viitorii miri au la dispozitie 3 zile pentru a descoperi noile tendinte si pentru a-si pregati cel mai important moment din viata.

Targul reuneste expozanti din diverse domenii acoperind toata gama de servicii si produse dedicate organizarii unei nunti perfecte: rochii de mireasa si costume de ginere, verighete si accesorii, torturi delicioase si candy baruri savuroase, servicii foto-video pentru pastrarea celor mai emotionante momente, buchete de mireasa unicate si decoruri uluitoare.

Pe durata târgului, intr-un cadru select, presarat de surprize, toti cei care vor incheia contracte vor putea beneficia de reduceri si oferte atractive pregatite de cei mai importanti operatori din domeniu. Nunta perfectă incepe cu un pas… făcut la târgul de nunți organizat la Uvertura Mall.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani