Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu izbucnit la un garaj situat pe Aleea Ghiocelului din Dorohoi – VIDEO/FOTO

Incendiu izbucnit la un garaj situat pe Aleea Ghiocelului din Dorohoi – VIDEO/FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, luni, 21 ianuarie, în jurul orei 08:40, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj situat pe Aleea Ghiocelului din Dorohoi.

La locul intervenţiei s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, un echipaj de ambulanţă şi două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi care a intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Un garaj situat în Aleea Ghiocelului a luat foc, luni dimineaţă, cel mai probabil de la un scurt circuit produs la o priză. Potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul s-a propagat repede, focul mistuind întregul garaj proprietatea lui G. C. I.,din municipiul Dorohoi.

Pompierii au reușit să salveze garajele şi autoturismele învecinate, inclusiv autoturismul care se afla în garajul care a luat foc şi au îndepărtat pericolul de extindere a incendiului.

„Am fost apelaţi prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că un incendiu se manifesta la un garaj situat pe Aleea Ghiocelului din Dorohoi. Ne-am deplasat la faţa locului cu două echipaje cu opt subofiţeri şi am intervenit pentru localizarea incendiului. Am reuşit să salvăm maşinile şi garajele învecinate, fiind scoasă şi maşina din garajul incendiat. Incendiul a fost locaizat şi lichidat în circa 20 de minute.”, a declarat pentru Dorohoi News, căpitan Petrică Ciobănaşu, locţiitor comandant Detaşament de Pompieri Dorohoi.

Au ars un frigider, un televizor, un calculator, un flex, o bormaşină, articole de îmbrăcăminte şi cca. 15 m.p. din acoperiş, pagubele fiind estimate la cca. 3.500 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 200.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit generat de un frigider aflat sub tensiune. (Andrei B.)

Vezi VIDEO - Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani