Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În “Săptamana altfel”  fă  ceva inedit! „Cupa Școlilor la StreetDance” - VIDEO

În “Săptamana altfel” fă ceva inedit! „Cupa Școlilor la StreetDance” - VIDEO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Vino la Cupa Scolilor la StreetDance, fenomenul care a miscat mii de tineri de la prima editie si pana astazi! Vino sa-ti sustii din public prietenii sau colegii care vor profita de ocazia de a-si reprezenta liceul sau scoala generala intr-o competitie ce se intinde in toata Romania!

Pe langa trupele de dans care va vor incanta, ne-am gandit ca ar fi momentul pentru a-i aduce pe C.R.B.L si Nane, acestia venind pentru prima data in Botosani.

Va asteptam in numar mare pentru a lua parte la nebunia care poarta numele de Cupa Scolilor la StreetDance, organizata pentru prima data in judetul Botosani de catre Phoenix School Dance si PNL Botosani, pe data de 3 aprilie, ora 16.00, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Botoşani.

Anca Paslaru, organizatoarea din partea PNL a declarat: “Ca de fiecare  data si acum suntem alaturi de acesti tineri minunati. Ei au venit cu ideea si impreuna organizam acest eveniment inedit pentru judetul nostru. Ne-am gandit ca acest concurs sa se desfasoare in saptamana “Scoala Altfel”, tocmai pentru a le oferi elevilor o schimbare din rutina scolii, a le permite exprimarea spiritului creativ si a le antrena spiritul de echipa”.

"Este un proiect ambitios si de impact, adresat atat elevilor cat si persoanelor de varsta a 2-a. Dorim ca prin acest eveniment sa aducem judetul Botosani pe harta nationala a dansului, fiind pentru prima data cand in Botosani se organizeaza un asa eveniment." a declarat Turcu George organizatorul din partea Phoenix School Dance

În urma punctajului acordat de juriu, primele 3 licee/scoli generale câştigătoare vor merge mai departe la Marea Finală Naţională ce va avea loc pe 27 aprilie la Bistrita.

Evenimentul este promovat si pe facebook: http://www.facebook.com/events/568375846508925/?notif_t=plan_user_joined

Telefon pentru detalii sau bilete: 0743.838.878

E-mail pentru inscrieri:


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani