Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În acest week-end la Uvertura Mall trei evenimente - Rețeta Dragostei - Divertisment simfonic - Cursuri gratuite de karate pentru copii

În acest week-end la Uvertura Mall trei evenimente - Rețeta Dragostei - Divertisment simfonic - Cursuri gratuite de karate pentru copii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

În zilele de 17, 18 și 19 octombrie vor avea loc la Uvertura Mall trei evenimente adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Rețeta Dragostei

Vineri, 17 octombrie, începând cu ora 19:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc piesa de teatru “Rețeta Dragostei” după Frank Wedekind, interpretată de membrii trupei Atelierul de teatru. Intrarea este liberă pentru toţi doritorii de toate vârstele.

„Atelierul de teatru” este trupa Colegiului Național “Mihai Eminescu” Botoșani, participând la nenumărate festivaluri și concursuri, cum ar fi: Festivalul național de teatru tânăr “IDEO IDEIS”, Festivalul Naţional de teatru pentru liceeni „JOS PĂLĂRIA”,Festivalul de teatru în limba engleză “ID Fest”, Festivalul de Arte pentru Liceeni „FLORIAN PITTIŞ” şi multe altele.

Divertisment simfonic

Sâmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 18:30 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc evenimentul ”Divertisment simfonic”, un extraordinar recital susținut de Filarmonica de Stat Botoșani, dirijat de Daniel Manasi.

Participarea la concert este gratuită. Evenimentul continuă seria colaborărilor dintre cel mai mare centru comercial din Botoșani și Filarmonica de Stat Botoșani.

Cursuri gratuite de karate pentru copii

Duminică, 19 octombrie 2014, între ore 11:00 - 12:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un curs gratuit de karate pentru copii, unde sunt invitați toți copii dornici de mișcare și distracție.

Între orele 12:00 - 14:00 la etajul patru al Uvertura Mall, celebrii Mikey şi Minnie Mouse vor fi alături de toţi prichindeii cu chef de joacă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani