Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În acest week-end la Uvertura Mall

În acest week-end la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

În zilele de 7, 8 și 9 noiembrie vor avea loc la Uvertura Mall patru evenimente adresate botoșănenilor de toate vârstele.

Sofie’s Party

Vineri și Sâmbătă, începând cu orele 22:00 la etajul patru al Uvertura Mall, vor avea loc petreceri cu muzică bună și jocuri de lumini cu DJ-i de excepție.

Participarea este gratuită.

Raliu mașini teleghidate

Sâmbătă, 8 noiembrie, între orele 14:00 – 17:00,  la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un raliu cu mașini teleghidate. La eveniment sunt așteptați toți copii dornici de distracție și care doresc să își îmbunătățească reflexele.

Participarea este gratuită.

Muzică de cafe-concert

Sâmbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 18:30 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc evenimentul ”Muzică de cafe-concert”, un extraordinar recital susținut de solist vioară și dirijor Florin Ionescu-Galați.

Participarea la concert este gratuită. Evenimentul continuă seria colaborărilor dintre cel mai mare centru comercial din Botoșani și Filarmonica de Stat Botoșani.

Cursuri gratuite de karate pentru copii

Duminică, 9 noiembrie 2014, între ore 11:00 - 12:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un curs gratuit de karate pentru copii, unde sunt invitați toți copii dornici de mișcare și distracție.

Între orele 12:00 - 14:00 la etajul patru al Uvertura Mall, celebrii Mikey şi Minnie Mouse vor fi alături de toţi prichindeii cu chef de joacă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani