Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
G.A.L. Codrii Herței: Eveniment organizat pentru marcarea închiderii cu succes a exercițiului financiar din PNDR 2007-2013

G.A.L. Codrii Herței: Eveniment organizat pentru marcarea închiderii cu succes a exercițiului financiar din PNDR 2007-2013

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței a organizat în data de 20 august 2015  evenimentul: „Informarea publicului interesat cu privire la rezultatele obținute după implementarea proiectului – Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului”, eveniment care a marcat închiderea cu succes a exercițiului financiar din PNDR 2007-2013.

G.A.L. Codrii Herței reprezintă interesele comunităților locale din: Cândești, Concești, Cordăreni, Cristinești, Dersca, George-Enescu, Hilișeu-Horia, Hudești, Ibănești, Lozna, Mihăileni, Pomârla, Șendriceni,  Suharău (județul Botoșani) și orașul Siret (județul Suceava), desfășurând în perioada decembrie 2011 - august 2015 acțiuni și activități specifice procesului de implementare a Strategiei de Dezvoltare Locală.

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței a finanțat un număr de  51 de proiecte pentru investiții, atât în domeniul agricol cât și cel non-agricol, cu o valoare totală nerambursabilă de 2.183.206 EURO.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai OJFIR Botoșani,  ai autorităților publice specifice celor 15 localități parte a teritoriului G.A.L., persoanele juridice și fizice de pe teritoriul GAL.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani