Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FIR DE MĂRȚIȘOR 2018- Concurs Interjudețean organizat de Grădinița Nr. 8 Dorohoi - FOTO

FIR DE MĂRȚIȘOR 2018- Concurs Interjudețean organizat de Grădinița Nr. 8 Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Dorohoi, a fost vineri, 9 martie 2018, gazda celei de-a VI-a ediții a Festivalului Concurs Interjudețean „Fir de mărțișor”, concurs înscris în CAERI în acest an, la poziția 186.

Concursul se adresează copiilor de vârsta de 4-8 ani și are ca scop exersarea şi dezvoltarea aptitudinilor interpretative, dezvoltarea relaţiilor de parteneriat între instituţiile implicate - unităţi preșcolare și şcolare şi între cadrele didactice, stimularea potenţialului creativ al copiilor, dezvoltarea spiritului de competiţie și valorizarea copiilor talentaţi din grădiniţe și clasa pregătitoare.

Și în acest an ca și în edițiile trecute, s-a remarcat numărul mare de participanți la ambele secțiuni: la secțiunea interpretare a putut fi urmărită evoluția apeste 250 copii cuprinși în 45 de formații din grădinițele: 4, 6, 8, 10, Albă ca Zăpada și Ștefan cel Mare și Sfânt Dorohoi, grădinițele Pomârla, Lișna, Brăești și Scoala Spiru Haret Dorohoi iar la secțiunea creație au fost înregistrate peste 400 lucrări, mărțișoare, felicitări, colaje, picturi, sosite din foarte multe orașe ale țării.

Președintele juriului, inspector pentru eduacția timpurie, prof. Cristina Sfeclă și membrii juriului: prof. Marcel Dupu, prof. Anișoara – Doinița Dupu, prof. Mariela Dupu, prof. Ionel Ursea, prof. Ema Botezatu, Prof. Marinica Boureanu și Daniela Magopeț - reprezentant al părinților, au apreciat pregătirea de excepție a copiilor urmând ca evoluția lor să fie recompensată cu premiile I, II, III și premii speciale în perioada imediat următoare.

Mulțumim Asociației părinților „Licuricii Dorohoi” și LSI Dorohoi care au făcut posibilă derularea în bune condiții a activității.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani