Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concert de colinde susținut de Fuego în această săptămână, la Botoșani!

Concert de colinde susținut de Fuego în această săptămână, la Botoșani!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, va susține, în această săptămână, un concert de colinde la Botoșani.

Cunoscutul artist va fi prezent, joi, 7 decembrie, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor cu spectacolul „Scrisoare de Decembrie”.

Concertul „Scrisoare de Decembrie” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu – se pe emotia starnita de mesajele cantecelor si a poeziilor sale.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicate Craciunului, pe care o va publica ulterior.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicate Craciunului, pe care o va publica ulterior

Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are moment unice pregatite, t imp de doua ore, alaturi de band –ul sau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec.

Spectacolul „Scrisoare de Decembrie” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim, le – am uitat.

Biletele se pot cumpara de la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani, intrarea “B”, etajul II, camera 15 (secretariat)

Pretul unui bilet este:

categoria I   - 70 lei
categoria II  - 60 lei
categoria III - 50 lei
.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani