Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Clubul „Sakura” îşi deschide porţile, la Biblioteca Judeţeană Botoșani

Clubul „Sakura” îşi deschide porţile, la Biblioteca Judeţeană Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” - Botoșani vă propune, începând cu această săptămână, o modalitate inedită de petrecere a timpului liber.

Este vorba despre prima întâlnire a Clubului „Sakura”, care vă oferă inițiere în artele, cultura și filosofia orientală. Prima întrunire a clubului are loc vineri, 9 februarie 2018, ora 14:00, la Secţia „Fondul Documentar Eminescu”, din incinta sediului central al bibliotecii.

Sub îndrumarea coordonatorului prof. Cezar Ciobîcă, un nume de referință în haiku-ul european, participanții vor face cunoștință cu diferite forme ale spiritualității orientale. Bilunar, vă invităm să fiți creativi în clubul „Sakura”, în care veți beneficia de inițiere în haiku și filozofie Zen, practici de percepţie spiritualizată a naturii, plimbări Ginko și arta ceaiului.

Înscrierile la întâlnirile clubului „Sakura” se fac telefonic la nr. 0728177100, persoană de contact, Iulian Moldovanu, sau direct la sediul central al Bibliotecii Județene, înaintea fiecărei întâlniri a clubului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani