ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste de ultimă oră pentru toți românii! Decizia a fost amânată

Veste de ultimă oră pentru toți românii! Decizia a fost amânată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

„Preţul gazele naturale pentru populaţie nu va mai creşte până la primăvară, urmând ca Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) să analizeze tarifele în luna martie”, a declarat, joi, deputatul Iulian Iancu, preşedintele comisiei de industrii şi servicii, la finalul comisiei de anchetă.

Întrebat dacă preţul gazelor va creşte de la 1 noiembrie, aşa cum a declarat Niculae Havrileţ, fostul preşedinte al ANRE, Iancu a răspuns că această decizie va fi luată în luna martie, scrie Mediafax.ro.

„Dacă domnia sa mai era preşedinte, se întâmpla acest lucru. Din informaţiile mele, noul comitet de reglementare al ANRE a decis să facă această analiză în cursul lunii martie, după ce trece şi vârful de iarnă. Deci, nu va mai fi o creştere”, a spus Iancu.

ANRE amânase, la începutul lunii octombrie, decizia de a majora preţul gazelor pentru consumatorii casnici până la aprobarea în Parlament, prin lege, a OUG 64/2016, urmând ca modificarea preţului final să intre în vigoare de la 1 noiembrie.

Etichete: , , ,
ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani