Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un nou hipermarket va fi deschis în Botoșani. Vezi detalii!

Un nou hipermarket va fi deschis în Botoșani. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Un nou complex comercial de 5.000 de metri pătrați și 250 de locuri de parcare va fi construit la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, pe terenul preluat de la societătea comercială Socar Petroleum SA.

Este vorba de hipermarketul Kaufland care va fi construit pe Bulevardul Mihai Eminescu 193, pe ternul pe care a funcționat în trecut Registrul Auto Român. Toate construcțiile de pe terenul respectiv au fost deja demolate, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă efectiv amenajarea hipermarketului și a parcării aferente acestuia.

Documentația pentru noul hipermarket a fost depusă de Socar Petroleum, prin mandatarul său, firma ieșeană Terra Property SRL, terenul revenind firmei Kaufland.

Complexul comercial construit pe Bulevardul Mihai Eminescu 193 ar urma să aibă o suprafață la sol de 5.300 mp, dar și o suprafață construită de 400 de metri pătrați de birouri la etaj. Căile de acces și cele 250 de locuri de parcare se vor întinde pe 9.243 mp, potrivit botosaninews.ro.

Noul hipermarket Kaufland va avea și șapte locuri de parcare pentru persoane cu handicap și șapte pentru mama și copilul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani