Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ING Bank: Serviciile online au căzut după un atac cibernetic

ING Bank: Serviciile online au căzut după un atac cibernetic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

ING Bank anunță că serviciile de online banking au fost afectate temporar joi de un atac cibernetic de tip DDoS. Banca mai spune că securitatea datelor clienților nu a fost pusă în pericol. Serviciile funcționează acum normal.

Serviciile online ale ING Bank România, respectiv platforma de internet banking retail – ING Home’Bank, internet banking pentru companii IMM-uri (ING Business) și tranzacții online, au fost indispononibile astăzi pentru o perioadă de câteva ore pentru utilizatori sau au fost accesibile cu dificultate. Reprezentanții băncii spun că acest lucru a apărut ca urmare a creșterii volumului de trafic, în urma unui atac cibernetic.

ING a mai avut și în trecut probleme cu serviciile digitale/de plată. În octombrie a fost amendată de Protecția Consumatorilor după ce a dublat tranzacțiile clienților realizate peste week-end-ul de la începutul lunii, iar circa 7.000 de clienți au avut tranzacții refuzate la plată după ce banca le-a golit conturile în ceea ce a descris ca fiind o eroare operațională. Sursa: profit.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani