Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay

Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Economic

Începând cu jumătatea lunii iulie, clienţii E.ONși SEA Complet își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Serviciile puse la dispoziție prin intermediul terminalelor de plată sunt cele furnizate de E.ON Energie România, E.ON Distribuție România și SEA Complet – Servicii Energetice pentru Acasă.

Utilizatoriicare își vor plăti facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Noua alternativă de plată a facturilor E-ON este sigură, simplă și modernă. În plus, este accesibilă 24 de ore din 24, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

„Plata facturilor E.ON România vine în completarea paletei largi de servicii pe care o punemdeja la dispoziția clienților noștri. Cu o singură oprire, ei vor putea să efectueze și mai multe plăți, fie că vorbim despre reîncarcarea cartelei prepaid, plata facturilor, achiziționarea de bilete de tren, de avion sau chiar bilete la evenimente”, a declaratAdrian Badea, CEO ZebraPay.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1550 de terminale de plată, amplasate în peste300 de localități și pune la dispoziția clienților săi servicii precum plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Despre ZebraPay
ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar  pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 300 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.

Pentru mai multe informaţii despre ZebraPay, accesați http://www.zebrapay.ro/

ZiareBotosani.ro

Economic: Alte articole din Botosani