Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trofeul „Mărţişor Dorohoian” rămâne pentru prima dată în istorie la Dorohoi - FOTO

Trofeul „Mărţişor Dorohoian” rămâne pentru prima dată în istorie la Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Juriul Festivalului „Mărţişor Dorohoian” 2017 a desemnat duminică, 5 martie 2017, câştigătorii celei de-a XXXIV-a ediţii. Trofeul festivalului rămâne în acest an pentru prima dată în istorie la Dorohoi, grupul „Noi Doi” format din Laura Macoviciuc și Andre-Ștefan Cîșlariu impresionând juriul prin colajul de melodii de dragoste pe care l-au interpretat.
 
Seara a fost deschisă de primarul Dorin Alexandrescu: „Merităm din plin aceste zile frumoase la Dorohoi, deoarece organizatorii și-au adus aportul pentru promovarea muzicii ușoare românești. Au fost foarte mulți tineri talentați care în timp vot confirma talentul lor, dar și ideea că s-au lansat la Dorohoi! Succes pe viitor în carieră atât celor premiați, cât și celor care vor continua în această direcție a culturii.”

Costică Macaleți s-a arătat mulțumit de evenimentul la a cărui organizare a participat prin instituția pe care o reprezintă: „Mă bucur să mă aflu la Dorohoi, la acest frumos moment, salut prezenta marilor artiști Horia Moculescu și Corina Chiriac prezenți la un festival cu tradiție. La mulți ani doamnelor și doamnișoarelor!”, a declarat președintele Consiliul Județean Botoșani.

„Nu am mai fost în Dorohoi din 1966: M-am bucurat să regăsesc un oraș frumos, cu lume civilizată și frumoasă! Manifestarea culturală la care am participat s-a realizat la un nivel ridicat. Dacă mai am ocazia să ajung prin aceste meleaguri, o voi face cu drag!”, a declarat președintele juriului, artistul Horia Moculescu.

Categoria 10-15 ani
Locul I: Mihalache Andra-Elena - Botoșani
Locul II: Bădărău Andrada - Neamț
Locul III: Ivanov Sabina-Elena - Botoșani
Mențiune: Ungureanu Ana Maria-  Botoșani
Premiu de participare: Sandu Nanci – Glodeni, Republica Moldova

Categoria 16-35 ani
Locul I: Manolache Teodora - Iași
Locul II: Barariu Codruța - Botoșani
Locul III: Tamba Crina – Roman
Mențiune: Pița Ana-Maria - Roman

Ca în fiecare an, inițiatorul Festivalului „Mărțișor Dorohoian”, scriitorul Mișu Blanaru a citit o poezie scrisă special despre orașul natal, Dorohoi.

Vezi Galerie FOTO completă, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani