Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Orchestra Mugurelul va acompania concurenții la Festivalul „Moștenite din bătrâni”, Vorona, 2015

Orchestra Mugurelul va acompania concurenții la Festivalul „Moștenite din bătrâni”, Vorona, 2015

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Din nou, Orchestra de muzică populară „Mugurelul” a Clubului Copiilor Dorohoi își demonstrează virtuozitatea și pregătirea artistică, de un nivel impresionant pentru o orchestră de copii și tineri. De acesată  dată, orchestra, coordonată de profesorul Marcel Dupu, va asigura acompaniamentul soliștilor individuali la concursul de interpretare vocală şi instrumentală a muzicii populare ,,Moştenite din Bătrâni”, ediţia a XXXI-a, Vorona, care are loc astăzi, 7 septembrie 2015, începând cu ora 16:00, pe scena special amenajată în poiana Mănăstirii Vorona.

În cadrul manifestărilor organizate cu ocazia „Zilelor Culturii” la Vorona, de mai mulţi ani se organizează în ajunul Hramului Mănăstirii şi a Festivalului Naţional de Folclor „Serbările Pădurii”, concursul de interpretare vocală şi instrumentală a muzicii populare „Moştenite din Bătrâni”.

Festivalul-concurs „Moştenite din bătrâni” se adresează copiilor şi tinerilor interpreţi vocali şi instrumentişti ai cântecului popular moldovenesc.

S-au înscris în concurs 25 de concurenți din județele: Botoșani, Iași, Suceava, Neamț.

Acompaniamentul soliştilor va fi asigurat de Orchestra de Muzică Populară „Mugurelul” din Dorohoi, coordonată de prof. Marcel Dupu.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani