Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nea Alecu şi prietenii pe scena Teatrului „Vasilache”

Nea Alecu şi prietenii pe scena Teatrului „Vasilache”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Duminică, 6 mai 2018 cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, veţi putea viziona un spectacol inedit prezentat de Eduard Sandu

Eduard Sandu a participat la emisiunea „ROMANII AU TALENT” unde a ocupat locul trei. Acolo au devenit cunoscute cele doua păpuși ale lui, ROMEO un băiețel obraznic şi NEA ALECU un bătrânel pus pe glume. Ventrilocul Eduard Sandu are de oferit copiilor un spectacol interactiv, îi va convinge pe copii că păpușile lui sunt vii. Un spectacol în care copii vor râde cu gura până la urechi cu Romeo, Nea Alecu, Lolita, Profesorul trăsnit, Azorel şi se vor distra la multe alte surprize. Un spectacol absolut fascinant şi interactiv plin de momente de improvizație. Un spectacol în care păpușile vorbesc cu copii. Un altfel de spectacol, o lume a păpușilor vorbitoare!

Preţ bilet 12 lei
Rezervări puteți face doar telefonic, la numerele: 0756.084.651 / 0231.514.353
Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Vă aşteptăm cu drag!
Până atunci.... toate cele bune!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani