Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Muzică și poezie de suflet la Biblioteca Județeană Botoșani

Muzică și poezie de suflet la Biblioteca Județeană Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Aflat într-un prelungit turneu de promovare, cant-autorul Ovidiu Scridon poposește și la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Un om de o sensibilitate remarcabilă, o voce deosebit de frumoasă în peisajul muzicii folk contemporane, Ovidiu Scridon manifestă și anumite abilități poetice. Scriindu-și de multe ori inclusiv textele pieselor pe care le compune și interpretează a adunat în timp material pentru trei volume de poezii.

Marți, 3 iulie, începând cu ora 18.00, în atmosfera specială a Secția de limbi străine a bibliotecii județene (str. Unirii nr. 10, la etaj) veți putea lua contact cu poeziile cuprinse in cel de-al treilea volum al lui, intitulat: „Tu ce-ai făcut astăzi” și care va fi lansat în Botoșani la acest eveniment.

Întâlnirea de marți seară se dorește a fi una de suflet și va fi presărată cu numeroase momente muzicale. De aceea invităm să se nutrească din emoțiile acestui eveniment pe toți cei înzestrați cu suflete sensibile și deschise către frumos, către emoție.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani