Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lansări de carte și de album la Festivalul „Seri Melancolice Eminesciene”

Lansări de carte și de album la Festivalul „Seri Melancolice Eminesciene”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Doar o săptămână a mai rămas până la startul celei de-a V-a ediții a Festivalului Național de Folk “Seri Melancolice Eminesciene”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 4-6 iulie și, în afară de concursul desfășurat pe două secțiuni, Individual și Grupuri, și recitalurile susținute de Vasile Mardare, Adrian Ivanițchi și Zoia Alecu, vor mai avea loc și o serie de activități conexe care vor bucura orice suflet însetat de poezie și muzică bună.

Sâmbătă, 5 iulie, la Ipotești, înainte de recitalul lui Adrian Ivanițchi, publicul va avea parte de lansarea cărților “Și timpul îmi este dator” a autoarei Ileana Sprinceană din Adjud, aflată la debut editorial, și respectiv "Suflet pribeag”, “Nu mai am timp”, “Biserica sufletului meu” ale autoarei Silvia Urlih din Baia Mare. Tot sâmbătă, cantautorul Vasile Mardare va lansa albumul “Anii cei mai frumoși” cu muzică și versuri compuse integral de el.

Duminică, la Botoșani, înainte de recitalurile susținute de grupul Icarus și cântăreața Zoia Alecu, va avea loc un moment liric susținut de scriitoarea prof. Dr. Lucia Olaru Nenati, intitulat “Mihai Eminescu, un neasemuit interpret al cântecului nostru autentic”.

Vineri, 4 iulie, festivalul va avea loc la Săveni, sâmbătă, la Ipotești, iar duminică la Botoșani, în incinta Hotelului Maria.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani