Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Expoziție de carte despre criză climatică la Biblioteca Județeană

Expoziție de carte despre criză climatică la Biblioteca Județeană

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Alăturându-se apelului lansat de Climate Strike România și Fridays For Futur către librăriile și bibliotecile din țară, Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani vă invită în perioada 25 - 29 noiembrie 2019 la o expoziție dedicată cărților de mediu.

Prilejuită de Ziua Internațională Pentru Acțiune Climatică (29 noiembrie), activitatea se înscrie în campania #cărțipentruviitor/ #booksforfuture, lansată cu această ocazie. Expoziția poate fi vizionată în Sala de Lectură a bibliotecii și cuprinde titluri precum ”Studii de ecologie: Influența poluarii chimice asupra covorului vegetal din România” - autor Ilie C. Zaharia, ” Ecologie aplicată: Cine se teme de ecologie?” - autori Ana Fabian și Rodica Onaca, ” Mediul înconjurător” - autor Gabriel Burlacu, Revista Pași spre cunoaștere - Dezastrele naturale, ” Știința și ecologia solului” – autori Gheorghe Lupașcu, Mihai Parichi și Niculae Florea, ”Poluarea mediului si conservarea naturii” - autori Ferdinand Pricope, Laura Pricope.

Cărțile au puterea de a schimba lumea. Una câte una, ele pot inspira noi generații să-și imagineze imposibilul și să-l facă posibil. În aceste timpuri în care ne confruntăm cu criza climatică, avem nevoie de cărți mai mult ca niciodată. Cărți care ne arată de unde izvorăsc problemele care amenință chiar existența civilizației noastre și care ne indică și calea către un viitor sustenabil.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani