Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caravana care aduce CULTURALA la tine acasă vine și la Botoșani

Caravana care aduce CULTURALA la tine acasă vine și la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

Vara asta iti insufletim serile caniculare cu filme, carti, oportunitati de angajare si multe alte surprize! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire Group.

Pe 12 August incepem a doua editie a proiectului national, Caravana Culturala de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfasura in 19 orase mici si mijlocii din Romania si care va aduce mai aproape de familia ta artistii, autorii si titlurile preferate.

Dam startul in Focsani (12 August) si continuam in Vaslui (13 August), Botosani (14 August), Dorohoi (15 August) si Falticeni (16 August).

In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson si multi altii.
In cadrul evenimentului companiile participante iti vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine si te invita sa participi la activitatile interactive desfasurate la standurile lor.

Ia-ti prietenii, familia, copiii si bunicii si fii prezent la cel mai mare eveniment din orasul tau!

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani