Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Construct câştigă o licitaţie de opt milione de euro la Dorohoi

Victor Construct câştigă o licitaţie de opt milione de euro la Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Firma Victor Construct, controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi, mai câştigă o licitaţie în judeţul Botoşani. El a fost desemnat câştigător la licitaţia organizată de Primăria Dorohoi pentru “Execuție lucrări de reabilitare și modernizare urbană în municipiul Dorohoi”.

La licitaţie s-au prezentat şi firmele Tehnic Asist şi Delta Con, dar şi firme din Suceava.

Valoarea lucrărilor prin Planul Integrat de Dezvoltare este de circa opt milioane de euro. Banii provin de la Uniunea Europeană şi sunt destinaţi dezvoltării infrastructurii municipiului Dorohoi.

Autoritatea contractantă a comunicat operatorilor economici implicați în procedura de atribuire deciziile referitoare la rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achizitie publică. După parcurgerea perioadei de contestare de 11 zile, dacă nu vor fi formulate contestații, urmează semnarea contractului de lucrări. Dorohoiul se va transforma într-un imens șantier care, valorificând forța de muncă și resursele zonei, va schimba radical aspectul stradal, spațiile publice și peisajul urban”, se arată într-un comunicat al Primăriei Dorohoi.

Sursa: BotosaniNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani