Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un dorohoian este de astăzi şeful Cancelariei Prefectului

Un dorohoian este de astăzi şeful Cancelariei Prefectului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Un cunoscut consilier local PSD din Dorohoi, ocupă de astăzi una din cele mai importante funcţii la nivel judeţean. Este vorba de Dorin Birta, care în această dimineaţă, a fost numit director al Cancelariei Prefectului. El o va înlocui pe Viorica Afrăsinei.

„Am fost numit în această dimineaţă, prin ordin al prefectului, director de cancelarie în cadrul prefecturii. Prefectul Costică Macaleţi a preferat să ocup acest post, care mă onorează. Voi face tot posibilul pentru a aduce un plus în cadrul activităţii prefecturii”, a declarat Dorin Birta, pentru Realitatea Dorohoiană.

Dorin Birta este un cunoscut consilier local PSD, având în spate o bogată activitate politică. El deţine în prezent funcţiile de vicepreşedinte al organizaţiei PSD Dorohoi, secretar executiv al PSD pe Colegiul Dorohoi şi este consilier local la al treilea mandat, primul în perioada 2000-2004 şi următoarele 2008 şi până în prezent.În funcția de consilier local, Dorin Birta a avut o activitate lăudabilă, fiind unul din consilierii cu cele mai puţine absenţe de la şedinţele de Consiliu Local şi în acelaşi timp a iniţiat şi promovat şapte hotărâri de consiliu, din care patru, doar anul trecut.

Dorin Birta este membru fondator al Organizaţiei de Tineret PSD, în anul 1998, alături de deputatul Andrei Dolineaschi şi alţii.

Conform legii, în termen de 15 zile, Dorin Birta va trebui să demisioneze din unele funcţii politice precum şi din cea de consilier local.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani