Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sarmale, cozonac și vin oferite de Primăria Botoșani cu ocazia Zilelor Municipiului

Sarmale, cozonac și vin oferite de Primăria Botoșani cu ocazia Zilelor Municipiului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

În ziua de joi, 23 Aprilie 2015, dupã slujba religioasã oficiatã la Biserica Sfântul Gheorghe, Primãria va organiza o acțiune socialã prin care va oferi cetãțenilor porții de sarmale, cozonac și vin.

„În aceste zile de sãrbãtoare pentru orașul nostru, invit toți botoșãnenii sã fie alãturi de municipalitate și sã participe la evenimentele care se vor desfãșura în Centrul Istoric. Cu ocazia Zilelor Municipiului Botoșani am pregãtit o serie de activitãți și momente frumoase, pentru toate categoriile de vârstã, precum și multe alte surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestãri”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Programul artistic și cultural oferit de organizatorul evenimentului, Consiliul Local Botoșani, este realizat cu sprijinul agenților economici și al instituțiilor de culturã subordonate Consiliului Local, al Organizațiilor neguvernamentale din Botoșani, precum și al formațiilor și artiștilor de muzicã popularã și ușoarã. În acest sens, fiecare zi va cuprinde o paletã largã de programe și manifestãri, începând, în special cu orele 17:00.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani