Proiectele de Hotărâre care vor fi dezbătute în ședința Consiliului Județean Botoșani din 28 aprilie

Proiectele de Hotărâre care vor fi dezbătute în ședința Consiliului Județean Botoșani din 28 aprilie

Ordinea de zi pentru şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 28.04.2011, ora 10:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism şi Regulamentului de organizare şi funcţionare a acesteia.(detalii...)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei judeţene de evaluare a persoanelor adulte cu handicap.(detalii...)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea condiţiilor de vânzare a spaţiilor cu destinaţia de cabinete medicale, aflate în domeniul privat al judeţului Botoşani, situate în municipiul Botoşani, str. Independenţei nr. 7.(detalii...)

4. Proiect de hotărâre pentru suplimentarea sumei globale aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 69 din 28.04.2010 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes judeţean „Modernizare drum de acces către Lacul cu Nuferi – Ipoteşti, în vederea includerii în circuitul turistic”.(detalii...)

5. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Judeţului Botoşani în domeniul privat al acestuia, în vederea valorificării şi, după caz, casării unor bunuri aflate în administrarea Sanatoriului de Pneumoftiziologie Guranda, respectiv a Spitalului de Psihiatrie Botoşani.(detalii...)

6. Proiect de hotărâre privind desemnarea persoanelor pentru ţinerea evidenţei în Registrul datoriei publice locale şi în Registrul garanţiilor locale ale judeţului Botoşani.(detalii...)

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr.  136 din 28.10.2010 privind aprobarea planurilor de ocupare a funcţiilor publice pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice subordonate, pe anul 2011.(detalii...)

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentelor de organizare şi funcţionare a unor instituţii publice din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.(detalii...)

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu judeţean, pe cele două secţiuni, pentru trimestrul I 2011.(detalii...)

10. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean, cu suma de 754.000 lei, atât la partea de venituri, cât şi la partea de cheltuieli, pe anul 2011, şi aprobarea finanţării cu suma de 10.000 lei a Concursului Interjudeţean de Matematică „Dimitrie Pompeiu”.(detalii...)

11. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurare în judeţul Botoşani” a unui teren, situat în localitatea Bucecea, aflat în domeniul public al judeţului Botoşani, necesar pentru construcţia noilor investiţii aferente acestuia.(detalii...)

12. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurare în judeţul Botoşani” a unui teren, situat în localitatea Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, aflat în domeniul public al judeţului Botoşani, necesar pentru construcţia noilor investiţii aferente acestuia.(detalii...)

13. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurare în judeţul Botoşani” a unui teren, situat în localitatea Ştefăneşti, aflat în domeniul public al judeţului Botoşani, necesar pentru construcţia noilor investiţii aferente acestuia.(detalii...)

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare - epurare în judeţul Botoşani”.(detalii...)

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei Judeţului Botoşani la co-finanţarea proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare - epurare în judeţul Botoşani”.(detalii...)

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Contractului unic de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare prin concesiune - în judeţul Botoşani prin actul adiţional nr. 1 şi acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Fructe și legume pe care să le mănânci iarna și nu mai știi ce este aia boală

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.