Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Program pilot derulat de Primăria Botoșani la Direcția de Impozite și Taxe Locale

Program pilot derulat de Primăria Botoșani la Direcția de Impozite și Taxe Locale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primăria Municipiului Botoşani informează că începând cu data de 27.05.2013, pe o perioadă de aproximativ 30 de zile, la nivelul Direcției de Impozite și Taxe Locale se va desfășura un program pilot inedit pentru administrația publică locală, care va consta în implementarea unui sistem electronic de gestiune a bonurilor de ordine pentru contribuabilii persoane fizice și juridice.

Acţiunea doreşte să faciliteze modul de lucru dintr-o instituţie publică, venind în întâmpinarea cetățenilor și propunând o abordare civilizată și modernă a situației.

“Dorim să oferim botoșănenilor o interfață civilizată și prietenoasă de lucru în relație cu funcționarii publici din Primărie, eliminând aglomerația și cozile. Folosind acest sistem care emite bonuri de ordine, cetățenii pot să aștepte pe scaune până când sunt apelați la ghișeu, în acest sens am și dispus amenajarea unui perimetru pentru așteptare”, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

În urma implementării acestui sistem s-a observat o îmbunătăţire a timpilor de aşteptare astfel încât orice cetăţean să nu aştepte mai mult de 5-10 minute.

[gallery link="file" orderby="rand"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani