Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primăria municipiului Botoșani organizează un important eveniment sportiv - Crosul Verii 2015

Primăria municipiului Botoșani organizează un important eveniment sportiv - Crosul Verii 2015

Primăria municipiului Botosani va organiza Duminicã, 14 Iunie 2015, un important eveniment sportiv, si anume Crosul Verii - editia 2015.

Manifestând în continuare intentia de a promova un stil de viatã sãnãtos, municipalitatea va organiza si în acest an un cros dedicat mai multor categorii de participanti: copii, tineri, seniori, respectiv persoane cu dizabilitãti (locomotorii).

În acest sens, Duminicã, 14 Iunie 2015, se vor desfãsura cele douã evenimente: Crosul Verii dedicat persoanelor cu dizabilitãti si Crosul Verii dedicat celorlalte categorii de participanti.

„Continuãm sã organizãm acest gen de actiuni pentru a sublinia importanta activitãtii fizice si a sportului în mentinerea sãnãtãții. De aceea, invit toti botosãnenii sã ne fie alãturi si sã se înscrie la acest eveniment dedicat miscãrii, prilej prin care dorim sã promovãm un stil de viatã sãnãtos în rândul populatiei din orasul nostru”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Înscrierile pentru acest eveniment vor începe de Luni, 8 Iunie 2015, prin completarea unui formular online de înscriere pe pagina de Facebook a Primãriei municipiului Botosani, prin descãrcarea formularului de înscriere si transmiterea formularului prin e-mail ([email protected]) sau fax: 0231 531 595 sau la sediul institutiei - Serviciul Centru Informatii Cetãteni (camera 2), în intervalul orar 08:00 - 16:30.

Pentru formularul de înscriere CLICK AICI

Pentru Regulamentul Crosului CLICK AICI

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani