Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primăria Botoșani pune gratuit la dispoziția comercianților 6 cãsuțe din lemn amplasate în Parcul „Mihai Eminescu”

Primăria Botoșani pune gratuit la dispoziția comercianților 6 cãsuțe din lemn amplasate în Parcul „Mihai Eminescu”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primãria municipiului Botoșani aduce la cunoștința agenților economici locali cu profil alimentar și profil tradițional al sãrbãtorilor de iarnã faptul cã pune la dispoziția celor interesați un numãr de 6 cãsuțe din lemn (3 mp) amplasate în Parcul ”Mihai Eminescu” Botoșani, zona rotunda personalitãților, pe durata funcționãrii Orãșelului Copiilor.

Spațiile mai sus menționate vor fi acordate în mod gratuit, beneficiazã de energie electricã, asigurându-se totodatã și decorarea lor în spiritul sãrbãtorilor de iarnã.

Intenția municipalitãții este ca în cele șase spații tematice sã se comercializeze dulciuri: turtã dulce, dulceațã, bomboane, prãjituri, jucãrii, ornamente de iarnã, bãuturi calde de sezon: ceai/cidru, ciocolatã caldã, mãști tradiționale, suveniruri etc.

Ofertele vor putea fi depuse în perioada 10-20 noiembrie 2015, aceasta fiind data limitã dupã care nu se mai acceptã nici o solicitare. Depunerea ofertelor se face la sediul Primãriei municipiului Botoșani în strada Piața Revoluției nr.1, camera 2, Serviciul Centru Informații Cetãțeni.

În cazul în care oferta agenților economici depãșește numãrul prevãzut de cãsuțe, în baza unui regulament aprobat prin dispoziția primarului se vor selecta beneficiarii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani