Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primăria Botoşani oferă o rentă viageră de 200 de lei pentru toate persoanele de peste 85 de ani

Primăria Botoşani oferă o rentă viageră de 200 de lei pentru toate persoanele de peste 85 de ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Toate persoanele din municipiul Botoşani care au împlinit vârsta de 85 de ani vor beneficia de o rentă viageră din partea Primăriei, a anunţat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat, de Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, că renta viageră va fi acordată începând cu 1 ianuarie 2016 şi va avea o valoare de 200 lei.

„Am pregătit mai demult această măsură pentru pensionarii cu vârstă înaintată din municipiul nostru. Dar am considerat că e mai potrivit să le dau această veste cu ocazia aniversării lor. Doresc astfel să dau un semnal pentru toate persoanele în vârstă că Primăria este alături de dumnealor”, se arată în comunicat.

El susţine că renta viageră este „doar un ajutor modest, dar care reprezintă un mic sprijin pentru această categorie de pensionari”

„Când treci de o anumită vârstă începi să ai mai multe probleme de sănătate, iar costul tratamentului şi al medicamentelor este din ce în ce mai mare. Persoanele care primesc această rentă din partea Primăriei sunt în fond bătrânii comunităţii noastre, părinţii sau bunicii multora dintre no”, a adăugat Ovidiu Portariuc. Sursa: agerpres.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani