Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primăria Botoșani informează: Vezi care sunt termenele limită pentru plata taxelor și impozitelor locale!

Primăria Botoșani informează: Vezi care sunt termenele limită pentru plata taxelor și impozitelor locale!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

 IMPORTANT!  Primăria Municipiului Botoşani aduce la cunoştinţă agenţilor economici şi populaţiei că termenele de plată ale impozitelor şi taxelor locale, pentru trimestrul III şi respectiv semestrul II 2017, sunt următoarele:

- 15 septembrie 2017 – taxa de salubrizare (rata aferentă trimestrului III 2017);
- 25 septembrie 2017 – taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice şi taxa pentru liberă trecere ( ratele aferente trimestrului IV 2017);
- 30 septembrie 2017 – impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport şi taxa de afişaj în scop de reclamă şi publicitate (ratele aferente semestrului II 2017).

Totodată se aduce la cunoştinţă persoanelor fizice şi juridice contractante că în luna septembrie sunt termene scadente la plata redevenţei pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.

Pentru plata cu întârziere a impozitelor şi taxelor locale se percep majorări de întârziere de 1% pe fiecare lună sau fracţiune de lună de întârziere.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și cu card bancar la ghișeele Direcției Impozite și Taxe, prin virament bancar, cu mandat poştal şi online, cu card bancar, prin Sistemul naţional electronic de plată de pe site-ul www.ghiseul.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani