Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prefectul a solicitat sprijin medical pentru protestatarul care face greva foamei

Prefectul a solicitat sprijin medical pentru protestatarul care face greva foamei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Prefectul Dan Nechifor a apelat ieri, 28 martie, la ajutorul specialiştilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru verificarea stării de sănătate a cetăţeanului care se află în a doua zi de protest, în faţa Palatului Administrativ.

Constantin Bajureanu a refuzat transportul către o unitate spitalicească, astfel încât la faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă. Acesta a efectuat o serie de investigaţii, printre care EKG, verificarea glicemiei, a pulsului şi a altor indicatori, toţi încadrându-se, de altfel, în parametri normali.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a încercat să-l convingă pe locuitorul comunei Suharău să-şi încheie forma extremă de protest, explicându-i că la solicitările sale doar primăria şi consiliul local al comunei ar putea găsi soluţii, şi aceasta doar în limitele bugetului local.

„Dumnealui doreşte încadrarea în structura de personal plătită de primăria Suharău. Cadrul legal nu-mi permite să fac mai mult decât am făcut: l-am rugat pe domnul primar să-l primească încă o dată în audienţă şi să găsească o cale de înţelegere, astfel încât să nu sufere nimeni. Domnului Bajureanu i s-a comunicat că este aşteptat pe 30 martie la primărie.”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Constantin Bajureanu va rămâne în atenţia specialiştilor de la SMURD, dată fiind forma radicală de protest pe care a declarat-o, dar şi pentru că suferă de o serie de afecţiuni cronice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani