Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Opt familii din Botoșani au primit ajutoare de urgență

Opt familii din Botoșani au primit ajutoare de urgență

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani a plătit ajutoare de urgență unui număr de 14 familii și persoane singure din județul Botoșani în sumă totală de 49.000 lei.

Prin Hotărârea de Guvern nr.526/27.07.2017, s-au aprobat ajutoare de urgenţă unui număr de 15 familii şi persoane singure din județul Botoșani în sumă totală de 49.500 lei. Aceste ajutoare au fost aprobate pentru situaţii deosebite, cauzate in principal de existența unor probleme grave de sănătate ale membrilor acestora si pentru probleme sociale deosebite.

Sumele aprobate variază intre 1.500 lei și 5.000 lei, în funcție de gravitatea situației sociale cu care se confrunta solicitanții.

Familile și persoanele singure cărora li s-a acordat ajutoare de urgență de la bugetul de stat, au domiciliul în următoarele localități:

Dorohoi – 4,
Botoșani - 8,
Trușești - 1,
Avrămeni - 1,
Călărași – 1.

În data de 22 august, a intrat în posesia sumelor aprobate un număr de 14 persoane iar o persoană nu a putut fi contactată in vederea efectuării plății.

De la începutul anului și până în prezent, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani a mai efectuat plăți cu titlu de ajutor de urgență pentru un număr de 33 familii/persoane singure, în sumă totală de 90.800 lei.


ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani