Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Oameni de afaceri şi autorităţi publice din două judeţe s-au reunit pe aeroportul Salcea - FOTO

Oameni de afaceri şi autorităţi publice din două judeţe s-au reunit pe aeroportul Salcea - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Aşteptata redeschidere a aeroportului de la Salcea a înregistrat miercuri seară un nou eveniment menit să promoveze serviciile oferite potenţialilor clienţi.

Aflat pe ultima sută de metri a lucrărilor de modernizare, aeroportul a găzduit pe 28 octombrie o întâlnire a oficialilor şi a numeroşi oameni de afaceri din judeţele Botoşani şi Suceava.

Membrii Consiliului de Administraţie, directorii şi reprezentanţii constructorului care s-a ocupat de modernizarea aerogării au prezentat invitaţilor noutăţile aduse prin proiect şi, în mod direct, oportunităţile pe care le pot avea oamenii de afaceri dornici să folosească transportul aerian pentru a ajunge sau a pleca din N-E - ul ţării.  

Dintre autorităţi au participat la eveniment prefecţii şi preşedinţii consiliilor judeţene din cele două judeţe.

„Vreau sa vă spun că domnitorii Moldovei îşi aduceau domniţele la noi, la Popăuţi, la mănăstire, ca să le protejeze, aşa că avem o istorie comună veche şi interesul este, deopotrivă, pentru aeroportul Salcea: şi al domniilor voastre, al sucevenilor, cât şi al nostru, al botoşănenilor. În funcţie de cum o să ne adresăm acestui aeroport, va fi viabil sau nu. Dar cred că sigur va prezenta un interes special pentru oamenii de afaceri.”, sunt câteva cuvinte din cele declarate, cu ocazia întâlnirii, de Costică Macaleţi, prefectul judeţului Botoşani.

Conform anunţurilor făcute de oficialii aeroportului, pe 12 noiembrie va avea loc primul zbor oficial pe ruta Bucureşti – Salcea, al companiei TAROM, urmând să aibă loc negocieri şi cu alţi operatori.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani