Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Limitatoare de viteză și panouri luminoase de avertizare în intersecția morții de la Orășeni

Limitatoare de viteză și panouri luminoase de avertizare în intersecția morții de la Orășeni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Intersecția de la Orășeni Deal va fi prevăzută cu limitatoare de viteză, așa-zisele cocoașe, pe drumul Curtești-Cristești.

Șefii Consiliului Județean au luat decizia de a monta cât mai repede aceste limitatoare, având în plan ca până la finele anului să fie montate și panouri de avertizare luminoase.

Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, susține că montarea limitatoarelor nu este o măsură suficientă pentru prevenirea acicidentelor în respectiva zonă.

„Așteptăm să primim acceptul de la Tehnic Asist (n.red. firma care a executat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului) și în primă fază vom pune limitatoare de viteză. Am discutat deja. Este prima măsură pe care o vom lua cât mai repede, dar nu este suficientă. Unde este banda rezonantă acolo vom băga și limitatoarele de viteză. Sub nicio formă nu renunț la panourile de avertizare luminoase. Am solicitat să se verifice ce oferte de preturi sunt. Nu cred că sumele vor fi chiar așa de mari, iar viața este mult mai importantă. Am vorbit deja cu cei de la Drumuri Județene și se ocupă de acest lucru", a precizat Dorin Birta vicepreședintele Consiliului Județean.

În ultimii doi ani intersecția dintre drumul judeţean care duce la Vorona şi cel care face legătura dintre Curteşti şi Cristeşti a luat trei vieți, iar alte câteva persoane au fost rănite, unele dintre acestea grav, având nevoie de perioade îndelungate de spitalizare.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani