Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Licitaţie de 20 milioane lei pentru drumurile naţionale. „Covor” nou spre Dorohoi

Licitaţie de 20 milioane lei pentru drumurile naţionale. „Covor” nou spre Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a scos la licitaţie lucrări de nu mai puţin de 20 milioane lei pentru drumurile naţionale din judeţul Botoşani în următoarea perioadă.

Cea mai importantă lucrare va fi pe drumul naţional care face legătura între municipiul reşedinţă de judeţ Botoşani şi municipiul Dorohoi.

Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoşani, a declarat că drumul spre Dorohoi va fi refăcut complet.

„Pe drumul Botoşani-Dorohoi va fi turnat un covor asfaltic nou. Pe tronsoanele Dorohoi-Darabani, Botoşani-Ştefăneşti se va aplica un strat special pentru a permite circulaţia în condiţii mult mai bune decât până acum”, a declarat deputatul Andrei Dolineaschi.

Acesta a adăugat că în această toamnă va începe şi asfaltarea drumului naţional de pământ Manoleasa-Rădăuţi Prut.

„Acel drum îl facem de la zero pentru că el practic nu exista. Când am venit noi la guvernare nu exista acel drum, iar acum va fi asfaltat. Eu spun că este o performanţă guvernamentală pentru Botoşani ca în fiecare an să se facă un drum naţional în judeţ. Asta nu s-a mai întâmplat în ultimii 25 de ani. În 2013-2014 s-a făcut drumul Botoşani-Suceava, care a fost terminat cu un an şi jumătate înainte de finalizarea contractului, celebrul drum de pământ va fi asfaltat anul acesta, în 2013 s-au turnat şi covoare asfaltice pe tronsoanele de drum naţional din Flămânzi, Bucecea, Ştefăneşti, Săveni şi Darabani”, a completat liderul PSD Botoşani.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani