Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Italienii vor să zdruncine piaţa construcţiilor din Botoşani

Italienii vor să zdruncine piaţa construcţiilor din Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primăria Botoşani a primit, astăzi, vizita unei delegaţii de oameni de afaceri italieni care vor să investească în zona noastră. Viceprimarul Comsin Andrei a fost cel care s-a întâlnit cu delegaţia italiană.

„Oamenii de afaceri care au venit la Primărie şi-au manifestat intenţia de a deschide o companie de construcţii. Ei vor să deschidă o filială la Botoşani a firmei lor din Italia. Eu le-am spus că municipalitatea salută venirea investitorilor, însă în domeniul construcţiilor aceştia trebuie să participe la licitaţii pentru a câştiga lucrări”, a declarat Cosmin Andrei, scrie banulbotosanean.

Viceprimarul susţine că italienii au afirmat că vor construi două blocuri în municipiul Botoşani care să fie cartea lor de vizită.

Intenţiile italienilor de a intra pe piaţa botoşăneană sunt doar la stadiul de discuţii. Piaţa pe care vor aceştia să intre, respectiv construcţii, are parte de concurenţă grea, în Botoşani sunt câteva firme de construcţii care au reuşit să se impună chiar la nivel naţional.

Numele companiei italiene care vrea să intre în construcţiile din Botoşani ar fi prima intenţie a unor afacerişti străini să deschidă o sucursală aici, până acum piaţa construcţiilor fiind dominată de antreprenori locali.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani