Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gheorghe Sorrescu președinte CJ Botoșani: „Sunt şanse să acordăm majorările salariale

Gheorghe Sorrescu președinte CJ Botoșani: „Sunt şanse să acordăm majorările salariale"

Angajaţii Consiliului Judeţean Botoşani au toate şansele să beneficieze de o mărire de salariu, după cum susţine preşedintele Gheorghe Sorescu.

Pentru majorararea salariilor angajaţilor din cadrul aparatului propriu al Consiliului Judeţean şi al celor din unităţile subordonate ar fi necesară suma de 1,7 milioane de lei, până la finele anului.

Sorescu susţine că bugetul ar susţine o atfel de creştere. „Dacă ne dă şi plafon, ne va permite bugetul. Noi sume găsim, dar trebuie să ne vină partea de plafon. La aparatul propriu de la Consiliul Judeţean, pentru că avem posturi neocupate, ne încadrăm în fondul de salarii, dar sunt unităţi în subordine unde nu au şi trebuie o mărire de plafon. Sunt şanse să acordăm majorările salariale", a precizat Gheorghe Sorescu, citat de stiri.botosani.ro.

La începutul acestei luni a apărut un act normativ care permite majorarea salariilor personalului nedidactic din unitățile de învățământ, noile prevederi permițând și creșterea salariilor din administrație, cu 12%, dacă bugetul permite acest lucru.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani