Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gala „Excelență în administrație” pentru primarii județului Botoșani la Prefectură – Galerie FOTO

Gala „Excelență în administrație” pentru primarii județului Botoșani la Prefectură – Galerie FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Astăzi, 17 decembrie 2015, ora 11:00, în sala „Nicolae Iorga” din cadrul Instituției Prefectului Județului Botoșani a avut loc ceremonia decernării trofeelor și a diplomelor de excelență de către președintele Filialei Județene a Asociației comunelor din România, dl. Primar ing. Romică Magopeț.

După intonarea imnului național și cel al Uniunii Europene, Președintele A.Co.R. Botoșani, dl. Primar ing. Romică Magopeț a deschis gala „Excelență în administrație” cu următoarea alocuțiune:

„Este o zi a recunoașterii, a recunoașterii muncii, a recunoașterii implicării, a recunoașterii ajutorului, a recunoașterii sacrificiului. Mandate înseamnă responsabilitate, înseamnă eficiență și chiar sănătate. Înseamnă să ne depășim limitele mereu, să ne mărim universul și să ajutăm. Oamenii alcătuiesc societatea: sunt oameni care fac ca lururile să se întâmple, oameni care acceptă și care nu-i interesează. Noi facem ca lucrurile să se întâmple. Dovadă sunt mandatele.
Nu este recunoaștere mai mare decât sufragiul popular. Dar răspundem și nu puțin. Este exact mersul zilei. Există doar momentul prezent. Acum! Timpul nu se măsoară cum se măsoară distanța. Timpul nu se măsoară cum se măsoară distanța. Timpul nu tece pentru Noi.
Noi suntem cei care învingem Timpul prin ceea ce rămâne după Noi. Noi suntem schimbarea pe care cetățenii o acceptă sau NU! Viitorul poate fi schimbat numai dacă aducem trecutul în prezent. Trecutul și viitorul există numai în amintirea noastră. De ce? Pentru că miezul zilei este acum:
Momentul prezent este dincolo de TIMP. Este veșnicia și noi primarii am înțeles acest lucru; Ce facem în prezent va schimba viitorul. A trecut vremea celor nepregătiți; a trecut vremea celor neserioși, răi și incompetenți, care prin minciună vor să administreze destine.
Un mandat nu este o călătorie, un mandat este MUNCĂ.
Este un moment de decernare a unor trofee. Ar trebui să spun: Felicitări pentru victorii! Dar Nu. Spun doar atât: Felicitări pentru că sunteți oameni, oameni adevărați – pentru pregătire, pentru voință, curaj, responsabilitate, legalitate, iertare; pentru că sunteți aici în viețile comunităților.
Să continuați să valorizați ceea ce este frumos!
Să fiți mereu pentru educație, cultură, sănătate, asistență, investiții.
Dumneavoastră modelați realitatea comunelor după modul dumneavoastră de a vedea lumea.Important este că o vedeți corect.
Să continuăm să luptăm pentru educație și egalitate.
Să continuăm cruciada pentru dreptate, toleranță, generozitate și muncă.
Să ne păstrăm verticalitatea, să trasăm spirite corecte, să luptăm împotriva minciunii și incompetenței. Nimic nu vine din exterior, ci din Noi. Ați dat dovadă de statornicie și loialitate. Sunteți ocrotitorii aproapelui. Felicitări și succes! Mulțumesc domnului Prefect!”

După momentul de deschidere a festivității, președintele Filialei Județene a Asociației Comunelor din România, dl. ing. Romică Magopeț și Prefectul Județului Botoșani, dl.Costică Macaleți au înmânat diplome și distincții primarilor care au mai mult de trei, patru, cinci și șase mandate. Distincțiile au fost acordate în semn deprețuire și recunoștință pentru efortul, implicarea și munca depusă în cadrul activității administrative.

Trofeul „Primar de 3 stele” a fost acordat primarilor:
Amarandei Mihai - Albești, Ciobanu Eugen - Blândești, Romaniuc Ioan - Broscăuți, Ciorondolea Constantin - Cândești, Acatrinei Mircea - Coșula, Stredie Marinel - Cristinești, Jitareanu Gheorghe - Havârna, Matei Costel - Hănești, Marcu Marcel - Lunca, Romanescu Costel - Păltiniș, Chelariu Dumitru - Pomîrla, Huțanu Gheorghe - Românești, Epuraș Cosmin Iulian – Stăuceni, Chelariu Marcel - Suharău, Nistor Petrică - Șendriceni, Hurmuz Daniel Ionel - Viișoara, Ștefan Aurel – Vorona.

Trofeul „Primar de 4 stele” a fost acordat primarilor:

Cojocariu Ștefan - Dimăcheni, Iliescu Gică - Gorbănești, Lozneanu Viorel - Lozna, Gaidur Ioan - Nicșeni, Relinschi Viorel- Santa Mare, Ciubotariu Costinel - Sulița, Merticariu Ionel Sebastian - Știubieni, Murariu Voicu - Vlădeni, Magopeț Romică (1 VICEPRIMAR – 3 PRIMAR)– Ibănești.

Trofeul „Primar de 5 stele” a fost acordat primarilor:
Toma Ioana – Brăești, Toma Grădinaru Angela – George Enescu, Olaru Florn – Răuseni
Trofeul „Primar de 6 stele”a fost acordat primaruluicomunei Hudești, dl. Atomei Viorel.

În încheiere, dl. prefect Costică Macaleți a mulțumit tuturor pentru prezență, a apreciat și felicitat primarii premianți pentru perseverența și munca depusă în slujba cetățeanului.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani