Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Florin Țurcanu, preşedintele CJ Botoşani i-a dat cu flit primarului Sucevei

Florin Țurcanu, preşedintele CJ Botoşani i-a dat cu flit primarului Sucevei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Ioan Lungu, primarul municipiului Suceava, l-a contactat telefonic pe Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, pentru a discuta despre problema primirii gunoiului din Suceava în continuare la Botoşani.

„M-a sunat primarul Lungu, ieri dimineaţă, să aibă o întâlnire cu mine. I-am spus să discutam direct şi dacă vrea să vorbim despre groapa de gunoi subiectul este închis, dar altceva putem discuta. El m-a întrebat cum să facă să rezolve problema gunoiului şi i-am spus să găsească el o soluţie. I-am spus”Domnule primar cu plăcere faceţi dumneavoastră o groapă de gunoi şi vă duc şi eu gunoiul vreo trei luni după care văd dacă îl mai primesc o săptămână de la dumneavoastră”. Este un subiect închis. El mi-a mai spus că am fost colegi şi că putem fi iarăşi, că vrea să vină la PNL”, a declarat Ţurcanu.

Acesta a precizat că a discutat cu liderii centrali ai PNL şi este posibil ca primarul Sucevei să fie acceptat în partid. De luni, municipiul Suceava nu mai are cum să-şi trimită gunoiul în Botoşani deoarece groapa municipală a fost închisă iar Ministerul Mediului a dat aviz negativ pentru acest transfer.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani