Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Florin Țurcanu îl divinizează pe Cătălin Flutur.Vezi ce a declarat după ședința ordinară a CJ!

Florin Țurcanu îl divinizează pe Cătălin Flutur.Vezi ce a declarat după ședința ordinară a CJ!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Cutremur în USL după ultima declaraţie a lui Florin Ţurcanu, preşedintele PNL şi al Consiliului Judeţean. PSD-iştii vor cădea pe gânduri după ce vor citi asta.

Ţurcanu a ţinut să-i mulţumească public lui Cătălin Flutur, preşedintele PDL, pentru faptul că este consilier judeţean.

„Îi mulţumesc pe această cale, i-am mulţumit şi personal, domnului Cătălin Flutur pentru că este consilier judeţean. Îi mulţumesc pentru că dumnealui a demonstrat astăzi că ştie să pună interesul botoşănenilor mai presus de interesul de partid, că este un consilier judeţean bun care votează pentru binele judeţului. A acceptat toate proiectele de pe ordinea de zi şi chiar a făcut un amendament bun. Cătălin Flutur a dat dovadă că este un politician bun punând interesul judeţului mai presus de tot”, a spus Florin Ţurcanu, citat de banulbotosanean.

Declaraţia acestuia vine după şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean în care s-au aprobat mai multe proiecte de interes major pentru judeţ, cum ar fi contractarea unui credit de angajament pentru asfaltarea unor drumuri şi a unui credit BERD pentru asigurarea cofinanţării la investiţia de 102 milioane euro în reţeaua de apă.

Potrivit lui Ţurcanu, Flutur a înţeles importanţa proiectelor şi PDL nu s-a opus aprobării lor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani