Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoi: Acţiune de ridicare a locuinţelor modulate din cartierul Drochia

Dorohoi: Acţiune de ridicare a locuinţelor modulate din cartierul Drochia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primăria municipiului Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială a ridicat, în cursul zilei de ieri, 2 martie, locuinţele modulate din cartierul Drochia, primite la inundaţiile din vara anului 2010.

Aceştia au preluat cele 14 locuinţe modulate din cartierul Drochia şi le-au transportat pe platoul din Dumbrava Roşie pentru a putea fi reparate. Locuintele vor fi predate ulterior Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care la rândul lor le vor transporta în caz de inundaţii în alte zone din ţară.

„Ridicam cele 14 module care au mai rămas în cartierul Drochia şi le mutam pe platoul din Dumbrava Roşie, lângă celelalte locuinţe modulate. Unele locuinţe au fost devastate de către cei care au locuit în ele, li s-au rupt cablurile electrice, li s-au rupt prizele, întrerupătoarele, iar copii de aici din zonă le-au spart geamurile. Noi le vom repara şi le vom preda către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă care le va prelua şi le va duce la destinaţia pe care o vor hotărâ dumnealor”, a declarat pentru Dorohoi News, ec. Radu Surdu, director al Direcţiei de Asisteţă Socială Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani