Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorin Alexandrescu vrea un parteneriat cu Nova ApaServ pentru binele cetățenilor din Dorohoi

Dorin Alexandrescu vrea un parteneriat cu Nova ApaServ pentru binele cetățenilor din Dorohoi

Având în vedere ultima avarie care a avut loc la conducta de apă de pe Bulevardul Victoriei și din cauza faptului că remedierea acesteia a durat un timp mai îndelungat Primăria Dorohoi a reacționat.

„Sunt puțin supărat pe faptul pentru că au fost câteva dificultăți în rezolvarea avariei deoarece problemele ar fi trebuit să se rezolve fără atâtea tergiversări. Noi în momentul în care am aflat că acolo este o problemă am intervenit și se pare că s-a putut rezolva prin intervenția primăriei în decurs de aproximativ 20 de ore.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexendrescu, primarul municpiului Dorohoi.

Administrația locală a explicat și faptul că nu sunt vinovați cei de pe plan local și anume Nova ApaServ Dorohoi dar a subliniat că au întâmpinat probleme organizatorice cu cei din conducere.

„Aduc mulțumiri pentru faptul cum au lucrat acolo deoarece au făcut un efort și au lucrat până și noaptea. Sunt niște probleme organizatorice din cauza faptului că cei de la punctul de lucru Nova ApaServ Dorohoi nu au putere de decizie și pe această cale voi face lucrurile și pe o cale oficială, voi invita conducerea Nova ApaServ la Dorohoi pentru a stabili niște condiții clare în care să se producă deservirea municipiului Dorohoi. Aici cred că este nevoie de dotare specială pentru Dorohoi, de personal suficient și mai ales personal de decizie și o modalitate în care astfel de probleme să fie făcute așa cum este normal, cu maximă prioritate, urgență și responsabilitate.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexendrescu, primarul municpiului Dorohoi.

Toate reacțiile vin după ce în cazul ultimei avarii, lucrurile sunt puțin mai complicate deoarece lucrarea era făcută de o anumită firmă, iar piesele erau încă în garanție. Totuși pâna la reacția celor în măsură cei care aveau de suferit nu erau decât cetățenii municipiului Dorohoi.

„Noi vrem ca să nu sufere cetățenii municipiului Dorohoi, iar în momentul în care am aflat de problemă am achiziționat piesa de la fabrica respectivă, pe cheltuiala noastră, iar ulterior se va ajunge pe cale amiabilă sau în instanță pentru recuperarea banilor. Primăria, împreună cu Nova ApaServ Dorohoi, au lucrat foarte bine în echipă și au rezolvat problema în interesul cetățenilor din municipiul Dorohoi.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexendrescu, primarul municpiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani