Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Contractul pentru întreținerea drumurilor județene va fi semnat astăzi. Vezi  ce drumuri vor intra în reabilitare!

Contractul pentru întreținerea drumurilor județene va fi semnat astăzi. Vezi ce drumuri vor intra în reabilitare!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri va semna, luni, contractul cu firma Transporturi Auto, cea care a câștigat licitația pentru lucrări de reparații și întreținere pe drumurile județene pe următorii doi ani.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că după semnarea acestui contract se va face o prioritizare a lucrărilor. „Este un contract multianual. Avem bani anul acesta, cred că în jur de 10 milioane de lei aferenți acestui contract de întreținere și reparații. Vom avea o întâlnire cu cei de la Direcția de Drumuri, vom face o prioritizare și am înțeles că cei de la firma care a câștigat licitația pot să intre pe trei fronturi simultan pentru a putea cuprinde o suprafață cât mai mare din județ și să terminăm într-un timp rezonabil”, a precizat Gheorghe Sorescu, citat de stiri.botosani.ro.

Zonele în care se va interveni în cel mai scurt timp sunt cele pe care nu s-au mai făcut lucrări de ani de zile.

„Prioritare sunt sud-estul județului, plombări, burdușiri, toată zona de la Răuseni până la Trușești, zonă care a fost abandonată în ultimii doi ani, covoare asfaltice pe Săveni, Drăgușeni, Rădăuți-Prut, Leorda și pe Dumeni, Cristinești", a spus Cristian Achiței, vicepreședintele Consiliului Județean.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani