Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ceremonie de învestire în funcţie a noului subprefect Elena Coşman - FOTO

Ceremonie de învestire în funcţie a noului subprefect Elena Coşman - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Sala mare a Palatului Administrativ a găzduit astăzi, ceremonia de învestire în funcţie a noului subprefect al judeţului, Elena Coşman.

Funcţionari din Instituţia Prefectului, şeful Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, şefii unităţilor militare, protopopul Lucian Leonte, precum şi şefii instituţiilor deconcentrate au asistat la ceremonia în cadrul căreia prefectul Costică Macaleţi a dat citire hotărârilor de guvern privind eliberarea din funcţia publică de subprefect a lui Gelu Ţigănucă şi numirea în funcţia de subprefect a Elenei Coşman.

După ce a depus jurământul în noua funcţie, Elena Coşman a mulţumit tuturor. „Doresc să mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au nominalizat pentru această funcţie. Sunt onorată să-mi desfăşor activitatea într-o echipă de profesionişti şi sper într-o colaborare bună în interesul judeţului", a declarat subprefectul Elena Coşman.

Fostul subprefect, Gelu Ţigănucă a ţinut să transmită câteva gânduri „Astăzi are loc o predare de ștafetă pentru funcția de subprefect. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care au avut încredere în mine. Dle prefect, vă mulțumesc pentru siguranța și echilibrul pe care mi le-ați transmis în multe momente de decizie. Colectivul Instituției Prefectului este un colectiv frumos de care m-am atașat și care rămâne în inima mea. În activitatea pe care am desfășurat-o, m-am înconjurat de profesioniști, oameni deosebiți și pot să spun că în acțiunile și activitățile pe care le-am întreprins împreună, am obținut rezultate pe măsură. Plec așadar cu sentimentul datoriei împlinite. Trebuie să fiu sincer și să recunosc că mi-aș fi dorit ca mandatul meu să înceteze altfel. Dar, Dumnezeu mi-a oferit o altă lecție. Sper să o fi învățat. Doresc dnei subprefect Elena Coșman succes în activitatea pe care o va desfășura, iar dvs. tuturor, celor de față vă spun la revedere și vă doresc multă sănătate. Dumnezeu să ne ajute!”, a susţinut Gelu Ţigănucă.

De remarcat a fost şi emoţia fostului subprefect, care era aproape de lacrimi. După aplauzele celor din sală ce au urmat discursului fostului subprefect, prefectul Costică Macaleţi a avut o replică.

„Am asistat de multe ori la instalări şi învestiri în Prefectură, dar sper ca cea de astăzi să fie un exemplu de bună practică, în sensul că să ne respectăm între noi şi să lăsăm loc de bună ziua", a spus Costică Macaleţi.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani