Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna noiembrie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna noiembrie - Vezi ordinea de zi!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Consilierii județeni se întrunesc joi, 26 noiembrie 2015, în ședința ordinară din luna noiembrie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoșani.

2. Proiect de hotărâre privind acordul proprietarului pentru obţinerea autorizaţiei de construire în vederea intrării în legalitate a lucrărilor efectuate pentru amplasarea „Instalaţie de alimentare şi distribuţie a gazului petrolier lichefiat (G.P.L.)”, pe terenul (PC 234) care aparţine domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii unor bunuri din domeniul privat al Județului Botoșani în domeniul public al acestuia și concesionarea lor către S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Reabilitare şi amenajare teren „Lacul cu nuferi” Ipotești, comuna Mihai Eminescu”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale în cadrul U.A.M.S. Suharău, județul Botoșani”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului şi numărului de burse acordate pentru învăţământul special în anul şcolar 2015 – 2016, din bugetul propriu județean.(detalii)

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului şi proiectului de management câştigător pentru ocuparea postului de manager  la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani - instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Județean Botoșani.

8. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de defalcare şi facturare a cantităţilor de apă potabilă în condominii.

10. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean cu suma de –14.473,00 mii lei şi al bugetului instituţiilor şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii cu suma de +9.167,00 mii lei, atât la partea de venituri cât şi la partea de cheltuieli pe anul 2015.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani