Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna februarie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna februarie - Vezi ordinea de zi!

Consilierii județeni se întrunesc joi, 25 februarie 2016, în ședința ordinară din luna februarie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru Protecția Copilului Botoșani.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 78 din 27.07.2012 privind desemnarea unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliile consultative ale Unităţilor de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Sulița și Suharău.

3. Proiect de hotărâre privind validarea domnului Burlacu Marcel, reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoșani în anul 2016.

5. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a managementului instituţiilor publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, precum şi a comisiilor de soluționarea contestațiilor.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani și instituțiile publice subordonate.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgență „Mavromati” Botoșani.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, respectiv a Consiliului Local al Orașului Săveni.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosinţă gratuită, până la 30.06.2016, către Biblioteca Orăşenească Dorohoi, a spaţiului în suprafaţă totală de 119,76 mp, situat la parterul clădirii „Muzeului de Ştiinţele Naturii” Dorohoi, compus din 4 (patru) camere, amplasat în municipiul Dorohoi, str. A.I. Cuza nr. 43, aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Muzeului Județean Botoșani.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 2.275 mp şi a construcţiilor în suprafaţă de 518 mp, situate în municipiul Botoşani, str. Ion Creangă nr. 39, aparţinând domeniului privat al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Consiliului Județean Botoșani.
 
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2016 şi a Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes județean.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţile de tineret pentru anul 2016.

Stirea anterioara

Lucrările la sediul primăriei Pomârla au fost finalizate. Angajații s-au mutat în casă nouă!

Stirea Urmatoare

80 de tone de furaje mistuite de flăcări în comuna Dobârceni - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.