Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Alexandru Colbu își pierde funcția de prefect cu o zi înainte de a împlini trei luni de la numire

Alexandru Colbu își pierde funcția de prefect cu o zi înainte de a împlini trei luni de la numire

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Întrunit marți seară în ședință, Guvernul a hotărât să îl înlocuiască pe Alexandru Colbu, tocmai cu adjunctul Dan Nechifor.

Primul reprezentant al Guvernului în Botoșani este de noaptea trecută Dan Nechifor, fost subprefect până ieri și ex-prefect în perioada guvernării tehnocrate, scrie botoșăneanul.ro.

Oficial lui Alexandru Colbu i se reproșează prestația în privința epidemiei de coronavirus. Colbu a secretizat toate ședințele de Comitet Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în care s-a dezbătut problema temutei gripe, ba chiar și-a folosit purtătorul de cuvânt pentru a da jurnaliștii afară, după ce inițial li se transmisese la una dintre întruniri că pot asista la CJSU.

În timp ce la București se organizează de mai multe ori pe zi conferințe de presă în care se transmite situația la zi privind răspândirea virusului, numărul de îmbolnăviri și de vindecări și măsurile care se iau pentru prevenirea înmulțirii cazurilor de infectare, la Botoșani nici Prefectura și nici CJSU nu au organizat nici măcar o singură astfel de ședință la care să comunice populației situația din județ.

Întreaga comunicare a Prefecturii pe această temă s-a redus la câteva postări pe Facebook, în mare parte dintre ele o bătaie de joc la adresa populației județului care așteaptă de la autorități informații clare, veridice și precise despre această boală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani