Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Actorul Marcel Iureș prezent la Dorohoi la premiera filmului „OCTAV”

Actorul Marcel Iureș prezent la Dorohoi la premiera filmului „OCTAV”

Adaugat de: Ziare Botosani

Filmul Octav are premierea la Dorohoi, vineri 17.11.2017 ora 18:00 la Cinema Melodia. 

Lung-metrajul, clasificat cu AG (Audienţă Generală), este o coproducţie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi. Scenariul este semnat de Serge Ioan Celebidachi şi James Olivier, coloana sonoră este compusă de Vladimir Cosma, iar imaginea poartă semnătura renumitului Blasco Giurato.

Personajul Octav (interpretat de Marcel Iureş), îşi retrăieşte momentele cheie din trecutul său (de la jocurile copilăriei sau prima dragoste,  până la amintirile dureroase legate de familia sa), prin prisma conştiinţei unui om în vârstă de 84 de ani odată cu reîntoarcerea la casa părintească.

Echipa de promovare și lansare a filmului, prezentă la Dorohoi, va fi formată din Marcel Iures - actor, Serge Celebidachi - regizor, Cristina Dobritoiu – producător și Dan Iancau - operator foto video.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile iar biletele se găsesc, începând de miercuri 8 noiembrie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dorohoi, in intervalul orar 09:00-15:00 și la Cinema Melodia.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani