Victorie „la pas” a celor de la FCM Dorohoi împotriva ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava

Victorie „la pas” a celor de la FCM Dorohoi împotriva ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava

FCM Dorohoi a înâlnit ieri, 12 octombrie, în cadrul etapei a VII-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la AS Ştiinţa Miroslava. Dorohoienii au reușit să învingă formaţia ieşeană într-un meci disputat de la ora 15:00, pe stadionul „Comunal” din Miroslava.

Vezi echipa de start a FCM-ului:

FCM Dorohoi: Rohetki, St. Nicolae, G. Luca, Halip, Ursachi, Bordeianu, Orasanu, Ghiviziu, Dobos, Boboc, Porfireanu.

Ambele echipe au început meciul bine, şi au arătat un fotbal de calitate în începutul primei reprize. Ritmul a fost totuşi rupt în momentul în care Ştiinţa Miroslava a deschis scorul, în minutul 20. Deşi după golul încasat dorohoienii au condus detaşat la posesia mingii nu au reuşit să înscrie până la finalul primei reprize. Scorul la pauză a fost 1-0.

Repriza secundă a început cu ocazii de ambele părţi, încheiate totuşi fără succes. Meciul a fost într-o singură direcţie şi acest lucru s-a concretizat în minutul 50 când Edi Sandu a centrat perfect pentru Orasanu care a reuşit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj. După numai 8 minute de la reluare, Mihai Bordeianu a marcat cu un şut sec de la colţul lung, după o centrare a lui Doboş. FCM Dorohoi a înscris şi cel de-al treilea gol în minitul 74, când Edi Sandu a profitat de o respingere greşită a portarului şi a împins mingea în poartă din 2 metri. Meciul s-a încheiat 1-3.

Cu această victorie reuşită la Miroslava, FCM Dorohoi acumulează 13 puncte şi urcă pe locul 2 în clasament.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Săveni – permise reținute și amenzi de peste 3.000 de lei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.